SmSF-Logo  

 

Smålands Schackförbund
Om hemsidan...

 
 
Aktuellt

Kalendern

Förbundshandbok

Protokoll

Rating

Länkar

Historik

Gamla nyheter

 

 

Dags att lägga ner hemsidan...!? [2006-05-13]

Jag hoppas att många har noterat att hemsidan inte uppdaterats på fyra månader. Avsikten med att låta hemsidan förfalla har varit att försöka provocera fram en läsarkontakt. Förgäves! Under dessa fyra månader har jag bara fått en enda(!) kommentar om saken! Jag måste därför dra slutsatsen att ingen läser den här sidan och om ingen läser den, varför ska jag då lägga en massa jobb på att uppdatera den? Nej, då är det bättre att lägga ner den, ingen kommer ju att sakna den. Eller...!?

Troligen är det så att du som tittar på hemsidan noterar att inget hänt och klagar för dina kompisar i klubben. Ju längre tiden går desto ilsknare blir kommentarerna. Men det leder inte till någon förbättring! Du måste framföra din åsikt till mig som Webmaster! Jag måste ju få veta vad du vill läsa om på hemsidan. Genom att inte informera mig om vad du tycker medverkar du till att lägga ner den.

Nu provar jag med ännu en provokation! Du hamnar på den här sidan och måste alltså klicka en gång till för att komma vidare! Nästa steg blir att införa inloggning. Till sist ska jag väl ha retat upp dig tillräckligt för att få dig att säga din mening!

/Webmaster

Gå vidare till SmSF hemsida:

Smålands Schackförbund
c/o Ewa Fritz
Getingstigen 28
593 52  VÄSTERVIK

webmaster@smalandsschack.se

Webplatsen senast uppdaterad: 2006-05-21
Webmaster:
Gert Brushammar